Стига с тея Zealots ние от Fionn и Пух не сме ли хора а ?
Само ми кажете едно. И ние от Fionn и Пух трябва да дарим безбожно много пари за да направите така, че да можем да си защитаваме замъците от по-горна категория? До това ли опира всичко огромни дарения в злато и диаманти ? Добре тогава, но защо да инвестираме при положение, че след 2-3 месеца можем да го загубим ?Дайте ни и на нас причина, както дадохте и на хората който са 6та категория.
До този момент много ви уважавах, не съм се оплаквал и съм се опитвал да ви се отплащам за чудесната работа която правите.Разбирам ви, че и вие имате семейства да храните,но не всичко опира до парите.
Това което правите е от части правилно, защото хората които плащат за играта им се полага да са с повече привилегии,но нито един герой от Zealots не е купувал толкова диаманти,колкото човека който познавам и все пак те са повече облагодетелствани от този човек.
Желая ви лек и спокоен ден.
С уважение,
Г-н Николов.
ПП Просто ви моля да се поставите на наше място и да видите как стоят нещата от нашата страна.Надявам се няма обидени и засегнати от думите ми, ако има тогава приемете мойте извинения.Ако има нещо нередно в моят коментар, което е в разрес с правилата веднага ще го изтрия.
От кое са повече облагодетелствани Зелотите, че не разбрах?
От това, че играят организирано и че имат най-големия потенциал в играта?
Ние какво сме виновни, че няма други такива гилдии?
Започвате опасно да се приближавате към мястото, в което ще ми кажете, че подпираме някакви играчи за сметка на други?
Истината е, че Зелотите са подготвени и умеят да вземат адекватни решения, за да си защитават собствеността си.
Истината е, че ние трябва да създадем правила, по които да играят всички, а не само Зелотите. Тоест - трябва да има правила, които да ти позволяват да защитаваш собствеността си в някаква степен.
Истината е, че лидерите на гилдиите, които атакуваха Зелотите в замъците им в 6-та категория, подцениха мотивираността на защитниците им и възможностите им за изграждане на адекватна защита. Това би било предотвратимо, ако в Зелотите има шпиони, примерно, които да знаят какво правят в момента те?
Истината е, че вместо героите на атакуващите, предимно 5-ти тиер, да си оставят костите срещу защитници 6-ти тиер, можеха да атакуват организирано замъците от 5-ти тиер на Зелотите, където биха имали много по-големи шансове?
Истината е, че трябваше да се организират и масирани атаки към тези замъци, заедно с атаките към замъците от 6-ти тиер, което щеше да раздели силите на Зелотите и поне един от замъците щеше да падне, нали?
Истини има много и много още.
Анализирайте ги и си вземете поуки, вместо да обвинявате Екипа в подпиране на когото и да било.
Аз също не мога да понасям Зелотите, щото парадират с арогантността си.
Но тя си има покритие.
Премахнете тия нагли усмивки от лицата им! Можете!
Стига сте се оплаквали от лош геймплей!