Не е същото В това, което ще се въведе все пак има ограничения, а аз исках да отпаднат всякакви. Включително и категорийте на замъците. Гилдия срещу гилдия на 100% и това е. И не го предлагах защото съм в Зеалотс, а защото просто не виждам друг начин при който да има равнопоставеност. Винаги нечий играчи ще трябва да спират развитието си, нечий други ще са извън играта защото не са го спрели и т.н. Нетната стойност на гилдийте да е винаги използваема ми се струва най-разумно.
А колкото до критиките, че по-късно регистрирали те се няма да имат шанс, то това не е съвсем така. При положение, че категорийте се пускат значително по-бавно отколкото играчите трупат опит. Аз седях близо 5 месеца 49то ниво, за това време можеше да се оформи цяла многобройна гилдия, която да ме настигне като ниво.
Ако се осъществи твоята идея на практика ще превземете всички замъци, унищожите всяка конкуренция и ще ви стане тъпо. Не се и съмнявам, че можете да го постигнете. Имате организацията и парите да го направите. Но дали е желателно, за вас. За теб лично - ти си преценяваш.
Всъщност си има начин, предавате замъците по-ниска категория, която вече не ви интересува на гилдии с които подържате добри взаимоотношения, а вие продължавате нагоре към следващата категория и замъци. Изграждате ваша "сфера на влияние", така да се каже, по пътя си към total domination. Хитро.
P.S. Моля те кажи на фелдмаршала да си оправи китайския, че трудно го разбирам