приятели не си хабете думите,щото няма кой да ви чуе.не разбрахте ли вече ???в тая игра има една единственна гилдия,която ще е водеща и това са зелотите,не ви ли стана ясно вече???пак с риск да ме баннат ще изразя всеобщото мнение.зелките казват,че били налели хиляди левове в играта,вярвам им,но питам ви аз,кой би налял толкова пари в игра,ей така моментнно в смисъл да закупят една камара диаманти за тия пари и толкова,без никви други преференций или облагодетелствания???ами те диамантите,рано или касно свършват,ем няма такива хора.зелотите просто са си купили да са водещатата гилдия и това е.а и вече взе много да се набива на очи,не мислите ли??така че господа зелоти,не ми се правете на света вода ненапита,че никога нищо не знаете и едва ли не,последни научавате за нововаведения и тем подобни.кои гилд,беше облагодетелстван от последните промени-вие и пак вие.говоря за въвеждането на стражите да се бият в защита на замъка,говоря и за нововъведените правила за обсади и защита.особенно последното.искам да знам примерно-какво ги интересуват управниците на играта кой колко пари и диаманти е налял за да развитие замък,че пускат такива условия,ама не,вие сте им ревали и то с цяло гърло,колко злато и диаманти сте налели в замаците кат 5.и после-хоп,ама ние нищо не знаехме,обяснете ми че не схващам,за коя друга гидия освен вашата има някакъв интерес,от тези нововъведения за обсадите???аз не виждам друга освен вашата:Dимали сте - дали сте.ем да не сте го е развивали,като сте мислели да варите в по горна категория.какви шансове имат срещу вас-играчи кат 5-нулеви.облагодетелствани сте отвсякъде.а после,дори и да бутнат нещо в играта,то ще е ей така,да отбият номера,а вие вече ще сте недостижими за обикновенните играчи.в една тема един от вас беше казал,че е налял 1800 лева и точните му думи бяха,цитирам-плащаш си- играеш.убедих се че това е горчивата истина.аз съм прост играч който пращам по някое смс-че от дажд на вятър и просто сам никой??и които се опита да ме убеди в противното,мога само да му се изсмея в лицето,все пак и ние не пасем трева.ако искате ме баннваите,ако искате ме триите.