Драги ми колега Деад_кинг,много добре осъзнавам положението
А ти преди да пишеш помисли ли,че срещу някои гилдии денонощно има някаква атака? Просто си правиш 2 гилдийки от мулетата и набелязваш жертвата...
А в случай,че не си ме разбрал,аз също не харесвам промените,но съм предпочел да оставя момчетата и момичетата да си свършат работата,вместо да ги хуля и обвинявам
Истината е,че всичко си беше съвсем наред преди... но нима нещо фатално се е случило? И аз не одобрявам разминаването в категориите,но нима това вреди чак толкова?
За мен е все 1 са вдигнали цената на хляба... народа недоволства,но след време ще свикне и ще се нагоди към положението... някои по-бързо от други
А и ти нали разбираш много повече от всички обясни ми нещо.
С тези промени какво се постига?
1)дава се възможност на Зеалоц да нападнат и да вземат к4 замъците... еии,ма те хората са се засилили да го правят бе :Д щото и в к4 замъци искат да влагат диаманти :Д
2)дава се възможност на Зеалоц да си защитят замъка к5 ... ами нима не го направиха с герои категория 5
Тоест дори да не се беше променило нищо и да си стояха старите правила-замъкът пак нямаше да падне
Та кажи ми форумни потребителю дефакто КОЙ ПО КАКЪВ НАчИН ПОСТРАДА ОТ ТОВА ПРАВИЛО С НЕщО? а НЕ КОЙ БИ МОГЪЛ ДА ПОСТРАДА от новите правила при обстоятелства,които надали ще се случат.
Хайде обясни ми,че аз не разбирам
Вие виждате само негативните страни... вярно,че са очеизбождащи,но напълно си затваряте очите за ползите и възможностите,които получавате
Екипа първо е обмислил всички страни,огледал е отвсякъде положението и тогава го е приел... това,че вие виждате само от вашия си ъгъл си е за ваша сметка