Аз искам да питам играчите имате ли наблюдение върху развоя на битките с лидери .
Кое е по-добре да биете лидера първо или да избиете антуража му първо ?
Унищожител
Увеличава шанса за избор на най-силния опонент с % на ниво.
Това е в темата какво да очакваме ...а не новина какво е въведено.
Отговора е - без значение, антуража е избит от ловци със залп много преди другите герои/наемници да достигнат обхват. Така че това е едно от безсмислените умения от общите за всички класове заедно с Плячкосване (ако не вдига дропа над 100% предмет и 200% злато) и донякъде Заздравяване - ако те убиват толкова често, че да си заслужава да инвестираш точки в подобно умение по-добре да спреш изобщо да се биеш.
Яростен боец
Бойна ярост - не знам кой от екипа не харесва този тип герой, но след като в досегашните му умения половината освен бонус носеха и минус за прилагането се надявах поне в новите това да не е така; не съм забелязал подобни умения при друг клас герой като изключим позицията отбиване на стрели на пазителя.
Могъщ замах - ако го разбирам правилно в най-добрия случай лимитирана полезност - увеличава щетите в 1вия рунд като 2 вече съществуващи умения, където и досега се слагаха точки само ако наистина няма какво да ги правиш.
Пазител
Задържане на позицията - същото като при свирепия войн, защо трябва да се подобрява едно и да се осакатява друго?
Мистици
Мистична въртележка - досега мислех, че въртележка и боен вик са специфични за свирепия войн, а така се получава едно размиване на класовете (което вече започна с уменията на оръжията) все едно на войните да дадете Вътрешен дух или Божествена благословия; да не говорим, че тоягите са с по-ниски минимални щети дори от меч за 2 ръце, което поставя и полезността на това умение под въпрос.
Ловец
Продължително прицелване; Невидимост - умения за преследвач - не виждам какво общо имат с ловеца.
Преследвач
Продължително прицелване - ако в битка максималният % критичен е все още 50%, не виждам смисъл от това умение, в крайна сметка преследвачите вече имат 3 умения, който им вдигат % критичен. Това, което им липсва е масово умение, което да прави преследвача полезен участник в група и след като очевидно не искате това да е умението стелт, няма да е лошо да се измисли ново такова умение.
Уменията, които не съм споменал са най-малкото добри, а в случая на мистиците изключителни, което пак може да повдигне въпроса за баланса.