Всички тези неща ги знам и съм чел история (особено 1-ва 2-ра световна) не се притеснявай за мен.И не е бил само Хитлер - Хитлер е нещо като лицето,образа на нацизма....а дефакто зверщините са ги върши други още по-изперкали хора.Тогава целия Райх е бил WICKED SICK
Колкото до това защо е смешно - еми смешно е ! Колкото и да се опитват тези неща няма да се забравят и първото нещо като чуеш Германия е: Хитлер,световните воини и избиване на всичко друго що не е от раса арийска...
А за избитите - не са 57 милиона.... доспа по-малко са (мисля че бяха около 20М избити от Хитлер.Сталин е убил към 30М
Напротив, сериозно се притеснявам за теб.
Защото ако днес момчето, което се смее на това, че някакви хора са решили да прочетат нещо против расизма, утре е мъж, който си е обръснал главата и който бие гейове с железни прътове по трамваите...
А и ти, ако свързваш Германия с Хитлер, световните войни и избиване на всичко друго, що не е раса арийска, аз пък ги свързвам с дисциплина, Ауди, БМВ и Мерцедес, влачене на цялата еврозона на гърба им и така дале.
Хората ти показват модел за интеграция и толерантност, ти стоиш и се кикотиш...
Ми смей се, щом ти е смешно...