Да ама Холандияп росто имат невероятен късмет последните мачове вкарват все голове без никви положения.Имат по 1-2 положения на мач а вкарват повече голове
Надявам се и стискам палци за Испания.Ако бият Германия ще им е по-лесно на финала.Така че за мен Германия - Испания си е един финал.
Ще бият Испания... център.
И то - поне 2 пъти.
Германия е много добре смазана, ефективна и безмилостна машина в момента.
Отборът е съставен от млади и много добре сработени момчета, а за по-старите - да не говорим.
Колкото и да си я подават испанците, швабите ще си ги чакат кротичко и... ще ги разпорят с няколко контра-атаки.
Испанците в защита винаги са били зле.
Както направиха с всички отбори досега.
Това не ви е грубата и физически мощна Германия от близкото минало.
Това е отбор, който с лекота създава голови комбинации, техничен е и се движи по терена не по-малко от испанците. И са смъртоносни пред гола.
Единственото, от което бих могъл да се притесня, е че немците може и малко да са понатрупали умора, все пак - елиминираха два много тежки съперника, докато Испания имаше по-лек поток.
Но пък те затова са и млади момчета, мисля, че имат сили.
Моите уважения към испанците, наистина са прекрасен отбор и с право са настоящият европейски шампион, но не мисля, че ще могат да се преборят с фантастичната в това световно Германия.