Име: sion
Ниво 47
Клас: Стрелец
Поражения 116.725 - 617.12
Обсег: 2
Шанс за критичен удар: 90%Шанс за блок 65%
Общо Броня: 4153
Ловкост от предмети: 20%
Точност от предмети: 20%
При 82.5% шанс за критичен удар имам един единствен такъв с оръжието ми и 5 с щита?! Не виждам никъде в доклада използване на уменията ми - отвръщане и засада???За сметка на това виждам контраатаката на скорпи всеки рунд..Виждам и прословутите 35% за удар независимо от уменията на макс..За какво ми е 612 точност и 460 ловкост при положение че противника ми е 10 ъти под мен ,но въпреки това си ме удря..Няма ли накрая да се направи нещо , така щото пазителите да не блъскат само сила и жизненост и въпреки всичко да удрят противниците си които са много пъти по показателите необходими за удари ад тях..И ако може някой да ми обясни какво става с уменията ми?
Отвръщане
Ако героят избегне успешно атака, ударът му в следващия рунд е с увеличен шанс за критичен удар. Консумира се дух за всяко успешно Отвръщане.
Точки 1 2 3 4 5 6 7
Бонус 2 % 4 % 8 % 12 % 16 % 20 % 24 %
Необходим Дух 5 10 15 20 25 30
Тук съм на макс ниво и имам 13 или повече избягвания на атаки на Скорпи???
Мога да ти кажа защо неползваш умението си . Шанса за критичен удар в битка неможе да надхвърли 50% ти го имаш и без тези умения , по тази причина и уменията не се ползват и не вземат дух .
За ударите - ако се погледне чисто статистически :
Шансът за блок на scropi е 50.
Статистика на битката за sion:
Успешни/Атаки: 15/26
т.е. минали са повече удари заради умението удар с щит , но си е над 50%
От тези 15 вкарани удара > Критични удари: 6
което е по малко
Статистика на битката за scropi:
Успешни/Атаки: 7/24
Общо нанесени щети: 5273.2631945
Критични удари: 0
Вкарва ти удари в 35% от случаите. Контраатаката също може да се избегне.
С това казвам че според сегашната механика всичко работи коректно , друг е въпроса колко трябва да бъде шанса за удар и как да се намери баланса за героите - на това немога да ти отговоря .