Кога ще престанете да спорите за едно и също в този форум, хиляди пъти беше обсъдено защо диамантите се вдигат. Най голямата и основна причина е защото има голямо търсене, а то се увеличава с всеки изминал час, защото играчите стават все повече и повече.Всеки иска да играе без да дава пари за играта и ВСЕКИ може да го направи, но играта няма да е същата както сте я играли досега.Имате два варианта или започвате да давате пари за играта или играйте без премиуми, без моментни изработки, без чукове и т.н.Престанете да разисквате темата по 100 пъти.Мисля че това което разясних в горните редове е сбит вариант на истината за играта в момента.Който нему изнася да се отказва или да играе по втория начин.
Сега на темата за махане на задачите за диаманти, която е много силно обвързана с горната тема.
Първо да разясня за неразбралите че задачите за диаманти бяха премахнати заради злоупотреби с тях.Някакви хора(никой незнае кои освен екипа) направили множество акаунти и започнали да бълват огромни количества диаманти.Бълването на диаманти ги облагодетелства и с това че бълват тези количества им позволява да контролират цената на диамантите и на предметите(само отчасти).Така че да ви е ясно защо са махнати задачите. Според мен има два варианта за връщане на диамантите като награда, но аз неискам нито един от тях, играта така ми харесва повече.Първият вариант е да се ограничи броят герои които един човек може да има на 5(в един свят).Да се върнат задачите за диаманти, но пак да ги има само в 3 и 4-та категория.Втория вариант е да няма ограничение на броя герои които даден човек може да притежата, но диамантите да се получават от приключения/елитни мисии и да са в скромни количества.
А каква е връзката между цената на диамантите и задачите за диаманти ли? Връзката е че сега количеството диаманти в играта ще падне драстично (с 20-30% най-малко) респективно от това цената ще се дигне до небето.
Моето мнение е че премахването на задачите за диаманти е правилно решение(макар че и аз имах 1 герой който правеше диаманти).
Докъто българина несе научи да цени труда на другия(дори и виртуално), винаги ще има мрънкащи!
п.п. Ако има правописни грешки, моля да ме извините предварително!