Леле майко!
Радвам се ,че тук са се събрали хора интересуващи се от развитието на една млада игра.И по пътя на логиката точно ние сме тези ,които я правят лесна или трудна за игра.Дайте по едно разумно предложение "към по-добро" . Много са хората,които се влюбиха в тази игра и както всеки път се получава тази любов избледнява.
1.Направиха замъци-Всички бурно аплодирахме;
2.В гилдиите вече може да се влиза и излиза безброй пъти-Всички отново аплодирахме;
3.Пуснаха "комплекти" - пак бях ме на светещата лампа за аплаузи;
4.Направиха и за занаятчии комплекти-заболяха ме ръцете от пляскане;
5.Начините за придобиване на повече кеф бяха на лице(+50% от 2ра покупка и задачи за диамнти)
6.Нови зони и приключения и категории и награди-тук вече си поливахме ръцете с вода ,че взеха да парят ....пак от пляскане.
...........До тук всичко е като в сънищата(по 10 лв на месец или седмица за смс не е кой знае какво.Както каза по-горе един колега-като искаш да си цар си плащаш.
1.Започнаха битките за замъци и се видяха грешки-екипа се поправи и това костваше както за тях така и за потърпевшите много нерви и ресурси;
2.Направиха смс-а 6 лв за 60д -същите са като за 5лв -50д ,но с едничката разлика,че някой си е отделил 10лв,за да бъде щастлив поне тук в тази игра поне за този период(седмица,месец)
3.Спират се 50% за 2ра покупка-Тук екипа ще сгреши много(мое мнение);
4.Пуснаха се новите приключения и след 1 седмица се промениха и дори изченаха.Вярвам,че екипа ще се обоснове или това е някакво недоразумение;
5.Много теми се изписаха за тези диаманти,но ме убедиха ,че самата цена си я правим ние.Така е-повярвайте. Но как да има равнопоставеност м/у играчите при положение ,че в 5к (в която съм и аз) се изкарват пари и можеш да си контролираш самия пазар и този играч от 2-3 и 4та категория да се чуди как да прави занаят?
6.Нека екипа да пуска всяка седмица ,ако трябва по една анкета на свитъка за поредно тяхно предложение.Нека да се видят реакциите на хората предварително и тогава да се правят промени или нововъведения.Така няма да има такива истерии за каквото и да е било.
7.Всички злоупотреби да се наказват с бан(поне всички писали до сега така го искаме)