Само на екипа
здравей, а за мен няма?
Надявам се, че наистина се търси алтернативно решение. Но това нововъведение е скорошно (що-годе) и то пък точно в петък намериха да го пуснат. Може би утре ще измислят компромисно решение, може би не. Аз давам няколко идеи, пък каквото стане. И понеже касае всички играчи, дано се подложи първо на дискусия, както беше направено с плановете за нови умения:
1) Да се компенсира чрез увеличаване на точките за действие от наградата. Лошото е, че ефект има само в пета и шеста категория, където
може да се изкарват наистина добри пари от битка. По-лошото е, че така диамантът ще хвръкне съвсем и само ще се засили конкуренцията между играчите, оттам и инфлацията (нещо като надпревара по въоръжаване, в случая- кой ще извади най-много злато).
2) Може да се ограничи до N занаятчийски задачи на месец (колкото за един Премиум да се изкара от наградите)
3) Може да се въведе ограничение да се пращат злато и диаманти само на играчи от категорията на подателя. Лошото е, че не знам оправдано ли е да се намесва подобен род ограничение за всички играчи (т.е и честните), за да се пресече наливането от пет "нисши" към един основен акаунт.
4) Може да се ограничат трансферите на диаманти по някакъв друг начин.
5) Може да се ограничи до неповече от една приета задача за N дни, която да има възнаграждение в диаманти. (алтернатива на 2)
6) Може да направи такива задачи да са само от категорията на героя (но и с някакво друго допълнение, защото не е проблем да си отглеждаш муленце в К2 или К3, където ресурсът е евтин).