Говорим си за реализъм а къде е той? Май съвсем се изгуби. Като цяло на мен ми се губи основата в механиката на битката и в частност нейното разделение. Поне тука можем да разграничим 2 етапа - Обхват и Меле. Какво е това нещо стрелец-ловец да влиза в мелето с пълни поражения. Почне ли битката, както бе описан преди време в ИО, той е "пушено месо". Види ли Меле face-to-face той е история, може да избяга, да се скрие, но в никакъв случай и да продължи да нанася поражения. Този прословут мин. шанс за нанасяне на успешен удар - не 35% а 50% да стане. Истината при ловеца че той трябва да реши битката преди мелето и подходящите за това умения. Истината при преследвача е че той разчита на 1-3 удара да реши битката. Така нареченият deadly hit или както е тука критичен удар с почти смъртоносни поражения. Затова е преследвач, да дебне, да изненада и да нанесе 1-2 удара с който да убие иначе е пътник. Логиката е ясна, уменията са налице, но реализация не виждам.
Сами можете да дозглобите картинката и да ви стане ясно. Няколко предложения като за начало:
Закърнели умения, който по принцип трябва да са основополагащи:
Изстрел в главата-при ловеца.
Засада-при преследвача.
Яростна фронтална атака-при война.
Нямам време да си допиша, но предполагам а и съм сигурен, че тук има хора които могат да го направят.