Момчета и момичета да ви кажа, че който си търси някакви бълъци да му дадат по 7-10-20-25 и т.н. диаманти за бройка едва ли ще ги намери много
1 Сапфир - 2 диаманта, толкова. след 38 точки и сам ще си ги правя ама не е там работата някой от вас можеше да получи добро съпфирено оръжие за без пари (0 пари, 0 диаманти) ама то алчността си казва думата
Изолде - намали цената на тия рецепти бре моме останах без диаманти от теб
Значи за рецепти даваш, а те падат по лесно
Че нали и те ще ти падат след N на брой хода, защо не си ги вадиш?
Предполагам знаеш че сапфирите се вадят много по трудно от другите камъни във втора категория. Поради това ти дадох таква цена от 2 диаманта парчето, защото другите могат да се намерят и по 1, макар и трудно. Но понеже съм скромен ти предложих минималната възможна цена! А ти имаш наглоста да ме обвиниш в алчност?
Токущо направих 20 хода само за сапфири и не падна нито един... Да прав си, определено не съм ти дал реална цена и щом не ти харесва цената вече е по 10 на парче
Мислех че имам 1-2 но и тях не мога да намеря, може и да съм ги шитнал, не знам... Кой ял ял... Сега ако въобще извадя ще ги пускам за 10 диаманта, ако не ти харесва вади си сам щом мислиш че е по лесно !!! От другите камъни за 20 хода ще извадя 10-15...