Освен това само в първа категория могат да се правят само редки предмети, освен това първа категория се минава твърде бързо и не виждам смисъл да се развива занаят първа категория! Да не говорим че всичко което можеш да направиш в първа категория можеш да го намериш и по хубаво в магазина в "равнината на надеждата", тогава защо да хабиш ресурси? Тези ресурси всичките от първа категория се използват и в рецептите от втора! Съветвам те да зарежеш първа категория така и само ако ти трябва нещо за някой герой да му правиш, пък ако стане рядко още по добре
Като тук има още една подробност която никой не е споменал, а именно че от 200 до 300 точки се качват точки само при изработката на редки предмети, така както е при обработката на ресурсите. Което не обяснява защо когато достигнеш 300 точки, което е максимума в първа категория, защо не могат да се правят уникални предмети там, но това е друга тема... Във всяка друга категория когато достигнеш 300 точки вече имаш шанс и за уникални предмети и пак така само те ти качват занаята и така до 400, след което вече можеш да правиш и епични. Само не знам за комплектите как стоят нещата
П.П. Понеже не съм занаятчия,м ако нещо съм допуснал неточност моля да ме поправят, но на теория така седят нещата, поне за сега