Скъпи Witch ...
Първо:
Никаква конкретика по въпроса който съм задал в публикацията /дето вместо да ми отговорят я заключиха/ ...
Второ:
От качеството на какъв по-точно се намесваш - при това без отговор по конкретния въпрос...? Бодигард? Адвокат? Тарикат? или просто "На всяка манджа - меродия!" ?
Забелязвам - че при нарушена справедливост - тези които я забелязват и обръщат внимание на това чрез публикации - те май се оказват виновни... А май не е точно така...
Трето:
ПРЕМИУМ (тука е болд заради копи-пейста, аз не съм виновен...)
1. Дава на героя две допълнителни раници.
2. Всички мисии изискват само една Точка за действие.
3. Занаятчийството изисква само една Точка за действие.
4. Времето за пътуване по картата е намалено с 50%.
5. Можете да съхранявате до 48 Точки за действие.
6. Можете да изпращате героя да работи в Таверната за 24 или 48 часа.
7. При прекратяване на работата получавате злато за изработеното до момента.
8. Възможност за автоматизирано многократно събиране на ресурс от дадено място.
9. Възможност за архивиране на Лични съобщения.
При активиране на Премиум план получавате еднократно:
1. Здравето на Героя се покачва до максимума си.
2. Духът на Героя се покачва до максимума си.
3. Получавате злато равно на изработеното от героя в таверната за 24 часа.
Има смисъл да се дават 5 лева месечно за тази игра - ако искаш няколко неща: (или поне тези двете тук по-долу:)
- Да помогнеш по някакъв макар и минимален начин! Всички игри на подобен принцип се развиват по тази схема - играчите си плащат и срещу съответно платеното - получават поне някакъв минимум от бонуси - които да ги задържат в играта до другото плащане ...
- Да не се лишат от онези там по-горе изредени "благини" на премиума - които явно сме съгласни да имаме срещу 5 лева месечно
Който му е кеф да дава пари - защо да не продължи да ги дава? Предлагаш ми да не пускам Есемес-и ли?
Или да се откажа от играта? ... Може и това да стане...
Може пък някога да се регистрирам в някоя друга... И там да се появи същата необходимост от питане, свързано с това -логично и справедливо ли се развиват нещата...
Казва народа: "Истината боли!"... Може пък и да е прав народеца... Аз обаче се чудя -точно тебе защо те боли?
------------------------------------------------------------------------------------
Многоуважаеми Rayh,
Линка който ми даваш
(
http://forum.imperialhero.org/bg/index.php?topic=1363.0)
- заключвайки след даването му темата - не ми дава отгово на въпросите които зададох...
Ще ги задам пак:
Свърши ми премиума... Имах 48 точки за действие... Изпуснах часа с няколко минути ...
Влизам - гледам - премиума е свършил... Двете допълнителни раници ги няма... Предметите които са там - изчезнали... Супер...!!! Пуснах си пак премиум за 1 месец - тоест - 5 лева !!! ... Раниците се върнаха естествено... Предметите в тях пак си ги има...Така и очаквах...
Но!!!
Точките ми за действие са 24!!!
Имам Два Логични въпроса...:
1. Нормално ли е да си плащаш и да губиш ?? ...
2. Възможно ли е да ми се възстановят?
Много ми е важно - да ми отговориш - точно ти - преди обаче пак да заключиш темата - и на двата въпроса... А особено на въпрос номер едно!
-----------------------------------------------------------------------------
След неуместната намеса на Witch другият ми въпрос остана заключен - отново без отговор...
И него ще задам отново...
Поисках да си въведа нов "Приятел" - един нов член на Гилдията... Излезе този надпис:
"Не можете да добавяте нови приятели, защото вече сте достигнали максимума!"
Мога ли да попитам уважаемите - колко броя приятели сте ми отредили да имам само?
Ако пусна ЕсЕмЕс за 5 лева - ще мога ли да си добавя още някой?
--------------------------------------------------------------------
Няма болдове... Няма цветове...
Оставам с надеждата - на конкретен въпрос - да получа конкретен отговор...
И много ви моля - преди да са се появили конкретните отговори на всички зададени въпроси - не заключвайте темата... Не е геройска постъпка подобно нещо ...По-достойно е - когато те питат - да отговориш.... Но! - да отговориш точно това което те питат...