Не сте много справедливи от екипа спрямо многостепенните зони да се заключват автоматично след успешно приключване на битката. В крайна сметка играта е стратегическа и за да се стигне до Цитаделата на култа на мрака трябва първо да се елеминира мамута. За мен той е достатъчно висока бариера за преодоляване и мисля че 10 процента от играчите са успели да го минат.
На мен специално ми трябваше около месец за да си подбера правилните наемници, да вложа около 50 диаманта за рефреши и около 30 милиона за оборудване за да се справят с него. И си мисля, че привлекателнноста на играта се състои да се развие дългосрочна стратегия, която да поддържа интереса на високо ниво за да имат стимул хората да продължават да са в играта.
Позволявам си да Ви пиша за да споделя, че от този момент привлекателността драстично спадна ивероятно доста по-рядко ще съм тук.
Това не е упрек или пък забележка, а излагане на лично мнение.
И поздравления на екипа че непрекъснато полагат усилия за развиване на играта...макар че според мен в конкретния случай не е най-доброто решение.
Поздрави