По напред здравейте на всики. Имам едно не лошо предложиение. Ето го и него:
Защо да не се направи вместо "Статистика" "Класация". По нея отново, ще си има категории и отново както си е класацията, но да се направи така, че като някой ни гледа профила да ни се дават злато, ресурси и диаманти, а ето как.
Да се направи отделен таб "Град" в самият "Профил" който ние ще си построяваме сградите. За всяка сгарада определен брой злато, ресурс, ще се получава. За построяването, ще се изискват ресурси, злато и диаманти. Ще има граница до, която ще се получва определено злато ресурс, а диамантът ще бъде само по 1 бройка. Златото да кажем максимума да бъде 10 000 на посещаване на профила, а ресурсът ще бъде според "подпрофесията". За "Миньор" ще се дава руда за определената категория, която е играчът. За "Ювелир" ще се дават камъни, там няма категории за камъните, а за "кожар" ще се дават кожи отново според категорията. Брокита на ресура да бъде по 10 броя. Щом ни посетоят веднага да ни се дава златото, ресурса и диаманта. Зависи до каква степен сме си развили "Градът" ще ни се дава толкова, колкото сме постройли за определения брой злато, ресурс и диамант.
Най отдоло ще се показва, колко общо посещения имаме и колко за денят.
Мисля, че предложението не ми е никък лошо. Ще изчакам отговор от "Oton".
И моля без излишни коментари.
Благодаря предварително за отделенето време.