Айде и аз да кажа нещо,аз съм играч който не си плаща за играта и преди се играеше трудно, а сега стана невъзможна за такива като мен.Защо така-се получава изчезнаха мисите с диаманти- за това.Цъкам си аз мисийките ,приемам приключенията и стигам до ниво- направи 5 броя редки.....,1во ниво предмета,някой ще рече кво толкова -нищо при положение че имаш занаятчийски комплект и легендарен чук след 15-20 опита и 500-800к злато съм още там и съм 38 ниво яростен войн и не мога да приема по горната многостепенна мисия в провинцията щото не съм завършил предната и се бия на такива мисии при които взимам и малко опит и какво се получава трябва да развивам професия -нещо което не искам и пак опираме до диаманти,не може ли вместо да изработвам предмет или събирам ресурс да избия 100-200 противника,смятам че е по логично и все пак играта е Имперски герой -не имперския занаятчия.Друго- промяната на нивата на предметите като гледам ще си карам до 45 ниво с доспехите от 4та категория щото не участвам в гилдия и малки нива на предметите не се предлагат в аукциона.Бия се основно в ничиите земи и плячката която пада стига точно до толкова колкото да не продавам диямантите които са ми останали,пазя ги ако искочи нещо в аукциона, досега съм спечелил 5 жълти рецепти и 10 части от комплекти ,айде сега ми кажете как да се развивам и да запазя интерес към играта карам я по инерция ,а предполагам и доста други са така.Това е мойто мнение ако има и други ще ми е интересно да ги видя