Аз рядко пиша, но играта значително ми омръзна в последно време. Баланса между героите никакъв го няма, поддръжката е под всякаква критика, промените в 90% от случаите се "обявяват" постфакторно, отношението към хората които докладват проблеми е крайно неприятно ... мога да продължавам много. Критиката ми е основно, че тези неща не се променят от доста време, въпреки многото оплаквания.
Кила, както винаги железен в изчерпателността си!
Да добавя: вече виждаме сериозна пазарна криза - аз от една седмица не работя по занаята, щото е задръстено с епици и никой не купува, въпреки, че диаманта скача ли скача ... цените падат и пак няма кой да купува ... вече е рядко да намериш нещо добро щото майсторите по една седмица чакат да им се продаде производството, а суровината е с пари. За златни и сини предмети - хептен. И така, задава се икономическа криза и все повече хора ще губят интерес. На всичкото отгоре брадати бъгове, които сериозно разстройват баланса, не се оправят, а когато ги докладваш - не ти отговарят. Ако продължиш да питаш ти казват: "земи тоз банан" един път, втори и след това се скатаваш и "вече няма бъгове" - не че се оправени, не, за Бога! - просто са неудобни и е по-добре за тях да не се говори с идеята да се забравят. Мен например взе да ми омръзва мистици с по 100 точност, които по всички правила на играта спрямо моята ловкост не трябва да имат шанс за критичен, изведнъж да им се появяват някакви 6-7% крит от нищото, и не стига това ами и ми вкарват по 2 в тия жални проценти. Но си трайкам и аз, както и Сион, щото отнесохме бананите когато разкритикувахме баланса. Цъкам, ама вече е некак вяло ... бутах още 4 акаунта ... от 10 дена не съм влизал в тях и не ме и влече ... шефа на бившия ми съюз и той го гледам, че му писна и вече не влиза.
Явно един по един ще окапеме като круши и ще останат разни свръх новаци дето няма да им правят впечатление някакви критични, некви баланси там, ще се кефят яко на хвърчащите мечове в анимацията и въртящите се картинки на уменията и на кокалите и ще помпят диаманти, докато им дават парички мама и тате