Само не разбрах кое те мотивира?И всъщност кое ниво си?Май не си разбрал темата, става на дума за дроп и злато , не за опит
То съвсем ясно се вижда от заглавието, за какво иде реч. Знам че за златото и дропа говорите.
Точно това ме мотивира, че става по трудно. Не да вляза, да си издумкам ходовете и да прибера някой и друг милион, ей така, като съм изразходил няколко колби за дух. Вместо това искам да се понапъна малко, дето се вика да си направя стратегия за да направя еди какво си. Изобщо, както казах, искам играта да е по трудна за да ми е и по интересна.То иначе много лесно. Влизаш в 6та наемаш наемници и почваш да вършееш навсякаде без проблем. Е ти ми кажи кое му е тук интересното.Даже ако питате мен тея приключения, въобще не са приключения.Аз например бай Иван си го думках най редовно и вадех от 2-3 милиона, в зависимост какво ми пуска в последната битка и това изобщо без да ме одраскат.Минах го от първия път, че чак се изненадах колко лесно го минах.Изобщо от доста време в тая игра няма вече никаква тръпка.Като не можеш да биеш някаде, няма да биеш.Ще се подготвиш /нали за това направиха и различните бонуси за мобове/ ще помислиш какви точно наемници, с какво да ги въоражиш и т.н. а не с двама-трима ловци с лъкове с точност и крит, да минеш цялата категория. Ей за това говоря.Ади стига че много се разписах
Колкото до нивото ми, ти може да го видиш.В свят 2 съм Голди от ЗЕАЛОТС