icedream
Категория 2
**
Re:за наемниците
« Отговор #3 -: Септември 08, 2010, 01:36:08 »
аз имам едно друго предложение защо след като се наложи рестрикция за екипировката в нивата не се наложи същото и за наемниците Как може 40 ниво герои с екипировка още от 38 да вземе наемници по 49 ниво и да гази наред Мисля че и тук нещата не са дооправени Но и друго искам да кажа играта малко загуби смисъла вярно че се развива но как? Като бяха нарушени някои от основните неща на които бяхме свикнали Аз разбирам да се развива но да се развива примерно в посока нови градове нови ничии земи нови босове нови предмети нови занаяти А това с от днес екипировката има рестрикция От днес диамантите вече са по 500к От днес дропа на пари няма да бъде завишен Остава само да прочетем ОТ ДНЕС които не плаща няма да играее и това е Нека се помисли върху тези неща не променяите из основи играта а въвеждаите нови неща Не чупете стари а ги поправете така че да могат да са доволни играчите Това е от мен!
...
за новите градове,ннови босове,нови предмети и нов занаят съм съгласен със теб,но за другото НЕ.
А мояте идея е да може наемниците да си вдигат умение след като си повишат категорията,за може да не го сменяме,тай като този наемни има хубави умения и много трудно ще намеря такав като него във другата категория със съшите умения и едно допълнително за това,че е една категория повече...
новото умение да е произволно,на късмет и точките му също
това е моята идея