Колеги, ако ми позволите, ще споделя някои свои наблюдения за пазара в бетата. Цените са опорочиха, защото разни чужденци-хакерчета, почти унищожиха пазара и ние покрай тях неволно ги подкрепихме. Например аз пусках редовно 50 средни кожи за по 5 диаманта и ми ги изкупуваха почти веднага. Накрая взех да се чудя откъде у децата толкова пари за смс-и и истината лъсна с цялата си грозота.
Пазара за ресурси сега е почти изцяло само в диаманти, които предполагам в по-голямата си част са нереални, т.е. незакупени чрез смс, е-pay, т.н. Вчера, например си купих само са 10 диаманта рецепта за метателно копие с топаз 18 ниво. А похарчих почти 30 диаманта за необходимите за рецептата бронзови кюлчета за едно малко манифактурно производство, така да се каже. Слава богу топаз, намерих от гилдията, помогнаха ми. Всичките ми диаманти, между другото, са закупени честно и почтенно с смс-и, а за официалния ще вадя торбата с парите. Той със сигурност ще бъде bulletproof срещу посегателствата на разни мръсни, долни тарикатчета.