Общ брой гласове: 37
Гласуването приключено: Ноември 19, 2010, 12:07:29 pm
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Дако то тука мани че перлата ти е 150-200к (двойно колкото диаманта) па и в 4-ти свят и нагоре няма какво и да си купи човек защото малко хора произвеждат. (3-ти свят)
Щях да напиша нещо, но не искам да спамя в темата ти.Предполагам тази публикация е универсална.
Може и така да е, но до преди месец една перла струваше 70 000 - 80 000 злато, а сега 150 000. А тази перла е необходима почти за всички видове предмети поне в 4 категория. Та кажи ми тази цена какво общо има с легендарния ти чук. То като суровините са си скъпи , ако ще чука ти да е безплатен само за производството на една пелерина от вида - мантията щит, ще ти трябват поне 150 000 - 170 000 злато за суровини. и то само за една пелерина. Ако го направим с легендарен чук, прибавяме още 75 000 злато, ( и не всеки прави моментални изработки ). слагаме някаква печалба от 40 000 - 50 000 и като крайна цена ~ 300 000 злато. И равносметката каква е : 50 % от цената отива за суровини, 25 - 30 % за чука и 20 % печалба. Видно е, че цената на суровината натежава най много за цената на крайния продукт А да не говорим за оръжия и брони на които само суровината за изработката им е над 600 000 - 700 000 злато. То тогава тези 75 000 за чука излиза , че е само в порядика на 10 % от стойността на крайния продукт. И кажете сега от къде идва високата цена на продуктите ?
...........................................................Когато ореже екипа дропа на зелено и камъни,които не се копаят как няма да се продават скъпо.
Е най после някой да загрее за какво става реч, толкова много обяснения и се сетихте от къде се пуска топлата вода.
А най-забавното е , че всички играчи забелязват намаления дроп , а екипът на играта продалжава да се прави на "ударен" и минава с мухабета : хмм.мммм...ама то такъв ви бил късмета!.PS: Минах 90% от многостепенните зони в 3-та категория ( и то по няколко пъти) , друго освен син предмет не съм видял........ама то такъв ми бил късмета ,като се има предвид ,че във втора категория многостепенните зони се "скъсваха" да пускат легендарни рецепти , части от комплекти , легендарни и епични предмети.PS2: То такъв ми бил късмета