Идеята наистина е хубава, поне на мене ми допада, защото в момента новит играчи които примерно не искат да си купуват диаманти с истински пари или просто нямат пари за да си копуват не могат да използват всичките екстри на играта .. До скоро и аз постоянно си купувах диаманти с пари (смс-и най-вече) но от скоро просто нямам пари за тях ии виждам колко е трудно да се играе тази игра без да се дават истински пари за нея .. и се надявам че доста хора ще ме подкрепят за това защото мисля че не е лъжа.
а за самата тема съм съгласен на 100% но просто съм убеден че това няма никога да го направят. Приятна игра от мене
В момента играя и една друга игра, в която на начинаещите герои се дават в началото безплатни кредити. Там един обикновен човек който не си плаща за играта си я играе на 92-93% , а другите 7-8% идват от там наречените VIPchests или нещо като тук наречения премиум. А тук в ИХ един обикновен играч без да си плаща за играта я играе на 50% даже незнам дали има и толкова .. така че сами си направете сметката.