1.някой от замъците са много здрави ,защото е необходимо да ги ударя по 4,5,6 пъти и ако противника ми е абич да спечеля.
2.някой от противниците ми имат умение с 2 успешни иэстрели да ми разрушават замъка и съответно да печелят.
За да победиш трябва да уцелиш замъка на противник точно три пъти , нито повече , нито по-малко, точно три пъти.
Въпросните 4,5,6 удара можеш да ги осъществиш, ако използваш клавиша "space bar", който ти дава възможност за извършване на безброй удари в рамките на един рунд , но реално играта зачита само и единствено едно точно попадение.
Понякога ,при използването на този трик( защото това е типичен начин да манипулираш играта и да имаш нечестно превъзходство върху своя противник) , се случва да ти зачете повече от едно попадение, но искам да отбележа ,че това се случва много много рядко, не и без любезното съдействие на така наречения - "lag".
постоянно ми насецва,заецва,засича,задържа,забавя и все такива работи.искам да попитам дали е от моя браузер или проблема е глобален.
изчистил съм си кеша.
Преди около месец имах подобен проблем , който разреших като преинсталирах Adobe Flash Player-a си и в момента играта "върви" гладко, с изключение на изчакването между отделните рундове, което смятам е в следствие на скоростта на интернет връзката на някои от противниците ми.
Имайки предвид, че в играта се изправяш срещу противници от целия свят е нормално да има подобни забавания/засичания.