Първо- мисля, че въпросът на Aegir не е зададен коректно, но може и да греша.
Второ- въпросният комплект ще има ли здравина?
Трето- надявам се здравината на кървавите предмети да е ограничена достатъчно, за да се ползват само за важни битки, а не за тормоз над героите (то възможност пак си има, въпросът е да е достатъчно неизгодна).
Доколкото разбирам, самата идея за този ресурс съдържа в себе си някакъв вид "монопол": - "Гилдията, която владее Кървавия замък, ще може дава право на всички герои да добиват Кървавия кристал в Мините на Мощта." Т.е ще може и да не даде права на никого от другите гилдии? Или (дано) не съм разбрал правилно? В противен случай, самият замък дава достъп само на притежателите му да се екипират с въпросните кървави предмети (най-вече оръжия). Ползвани в защита, замъкът става непревземаем от друга гилдия. В един момент замъкът ще падне от чудовищата, но предполагам гилдията собственик ще има достатъчно време дотогава да се екипира с кървави оръжия в резерв, за да го превземе и удържи достатъчно дълго, че да започне отново производство на кървави предмети. Има ли механизъм срещу това или процесът ще е затворен кръг?
И накрая- въпрос не съвсем по същността, а по изпълнението: 27-ми е доста подходяща дата за "коледен подарък". Но доколко ще е възможно за екипа да отреагира навреме, ако нещо се обърка (а такъв риск покрай големите промени винаги има), без да си развали коледната почивка? "Нова година - нова Ера" може ли да е по-подходящият вариант за осъществяването на промените? За да е по-спокойно за всички.