Първо - много ми хареса първият поста на Отон. В него има много истина особенно в касовата му част. Дотук с коментара му защото рецензията му е перфектна
Второ - идеята за сетовете, както писах по-рано, е страхотна. Идеята съм я виждал в подобни 3D базирани игри от същия жарн. Въжможността да получиш епичен предмет, част от сет, добавя онзи елемент на предмет/комплект с изключителна сила, който е почти непосилно да събереш, но имаш ли го ще си "непобедим". При очертаващ се шанс за епик 9% и за сет 3%, шансът за епична част от комплект става 0,27% и това се разпределя из между 3 комплекта. Нужни са единствено невероятен късмет и масово производство.
В допълнение на това което каза Килгор към по-новите - нямате си и на идея с какви предмети биехме навремето. Радвах се на бялото ми смарагдово копие, наемниците отгоре до долу с обикновенни предмети собствено производство и яко бой на мечки в гората. Редуцираните % връщат онзи момент, при който пускаш предмет и макар да знаеш че шанса за епик е 3% тръпнеш че можеш да сътвориш нещо уникално.
Трето - към поста на Крест и идеята за показателите. Някъде в Препоръки, но е в пост на друга тема и непомня вече кога и къде я написах. В тези показатели виждам много потенциал и ми е интересно защо участват само като статистика.