Бидейки в бранша ужасно много време, ще ви кажа само едно - ако допускате някакви пиксели на екрана да са по-важни от човека, който ви обича, както и от нещата, които ви правят истински човеци... си заслужавате да сте сами, зарязани и прочие.
Въпрос на зрялост и на висш интелект е човек да може да осъзнае кои са истинските му цели и приоритети.
Това е само игра, тя трябва винаги да остане само това - игра. В момента, в който я превърнете в нещо повече от игра - е момента, в който започва началото на края.
Ей този пост върна част от уважението ми към автора,и смятам че наистина си заслужава да се повтори.
Темата просто ме предизвиква да си кажа и аз мнението.Погледнато от тази гледна точка,любовта е всъщност хормони,влияние,въздействие върху тялото и организма.Играта предлага същото и макар да имам съмнения,че думата "хормони" може да не е съвсем подходяща,влиянието и въздействието и върху теб са безспорни (иначе нямаше да я играеш). И да речем,че жената не ти въздейства дотолкова,че да я поставяш на първо място,наистина ли си с правилната жена?
Когато си с жената-бъди с жената на 100 % ,когато си в играта,бъди в играта на 100 %
А за да няма кофти ситуации,просто направи това,което всяка секунда правиш без да го осъзнаавш-договори се.
Договори се с нея ти ще си играеш,но после ще трябва да и предложиш внимание и още там каквото тя иска,а ти си склонен да и дадеш,или още по-добре-ти ще и дадеш внимание и... и... и... но в замяна тя трябва да те остави да се насладиш и на играта.
Разковничето се крие в това,че трябва и двамата да сте съгласни с уговорката,била тя гласна или не ( и да я спазвате поне гокато другият я спазва... след това вече има нужда от нова уговорка)
В живота трябва да разпределяш времето и вниманието си между, половинката,всяко едно от децата,приятелите,семейството,роднините,работата... и... и... и... и не на последно място и себе си.
Не прави грешката да бъдеш "обикновен" мъж,бъди "епичен" и го прави така,че всички да са доволни