Предлагам 2 неща:
1.Ако е възможно сега противниците да се направят по-слаби, преди силата им се увеличаваше и увеличаваше, защото всеки беше екипиран в лилаво, сега не всеки може да си го позволи, така че ако може свалете малко силата на тия гадове..
Чудно ми е защо написахте, че ще има по-големи награди за тия дето си минават приключенията в категорията, коята са самите приключения, при условие, че преди играчите не можеха да ги минат(като бяха лилави), а какво остава до сега..
Помислете над това, защото сега ще се минават 2 категории напред, а не както трябва в същатата
2.В империя онлайн има края на света и играчите са мнооого повече от колкото тук. Може би ако и тук има край на 2-3 години примерно, вместо да има 1000 категории, всеки ще е по доволен. Също ще започнем всички на чисто, синио и леко жълто облечени(сега няма баланс м/у нови и стари играчи), ако се направи това - да се дадът диаманти (зависи как е развит героя, някои са дали доста за него, други просто са дали, 3ти пък въобще не са, но всички са си изхабили сумати време и т.н. [аз съм дал, за категория по няколко смс-а и мноого време съм изхабил за развитието си] за обещетение).
Абе общо взето мисълта ми е да се почне начисто, а не след 2-3 месеца, да давам пари за диаманти и въпреди това да съм в жълто..не че не подкрепям Минъора, но все пак..
Заключвам темата за обикновенните играчи, но се надявам всеки един - по "виш" тука да си даде мнението!