Глупости!!! Има само едно оръжие(второто е същото), това прави оръжейника много по мощен от майстора на брони!!! До сега беше обратното, най-добре беше майстора на брони, сега той не става за нищо... Но не се е променил факта че той е най-ощетен, откъм това че трябва да изработва 7 вида предмети, като повече от половината са с подвидове и всичките скапани... Значи един майстор на брони не стига, следователно трябват няколко и те да са скапани, това е много забавно... Има 3 вида брони - за мистика, за стрелеца и за война. Доколкото знам и щитовете не са прецакани. Следват ботуши два вида, ръкавици три вида, колани, намеала и три вида шлемове, което в крайна сметка прави 5 читави предмета, макар и два от тях не чак толкова използвани и 10 коблука... Това определено не е никакъв баланс, според мен! Защото 2/3 от предметите на майстора на брони сега са неизгодни, а на оръжейника всичките(1 предмет) са на ниво!
За да има баланс предлагам 1/3 от предметите на майстора на брони да се преместят при оръжейника с което и двамата ще имат 50% хубави и 50% не чак до там хубави предмети...
Ако зависи от мен аз бих преместил именно ботушите и ръкавиците, дори бях се пошегувал в една тема за "боксови ръкавици", което не е никак лоша идея, а защо не и "бойни ботуши". Ще е е хубаво геройте да имат и ръкопашен бой и да могат да раздават шутове и тупалки
Освен това така и двата вида занаяти ще се равняват на "най-кофти" занаята, на бижутера. Съветвам екипа сериозно да помисли по въпроса, защото преди не беше добре, но сега е още по-зле, а това което предлагам може да не е най-доброто, но е по-добро от досегашните варианти!
СУМИРАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - ако кажат че работят по въпроса и просто за сега не става - добре - но мълчат... Трябва да се изнася информация от кухнята по често! Пълно неуважение е да разбираме за промените чак когато са направени!!! Длъжни са да ни информират адекватно!!!