1. Кървавият кристал следва да помага в кат. 6. Дори с превъзходни кървави предмети ще можете да биете мобовете. После правите нови. И аз закъсах със занаята, но така е по-добре. Ако не е трудно - не е и интересно.
2. Ако много хора се откажат от занаят - цените ще се вдигнат, постепенно отказалите се ще започнат пак да произвеждат и ще се постигне някакъв баланс.
Аз продължавам да твърдя че проблема на занаята не в ниския шанс, а изключително мизерния дроп на злато. Откъде да дойде златото с което клиентите да купуват ? В 6та категория надниците и лечението е 10 пъти по-високо от 5та категория, а дропа е почти същият. Как един биещ се да си купи предмет, чиято реална себестойност е 40-50 милиона ? Познавам хора, които за да качат опит в 6та категория пращаха смс-си за да си покриват загубите на злато от битките
Това е скандално!!! Ресурсите в т6 са много трудни и скъпи за добиване, обработката им също, чукове и мигновени изработки - ако се обърнат диамантите в злато
. Преди промените в занаята себестойността на един епичен лък беше около 11 милиона, сега се явява някъде около 40млн. Говорим за просто един епичен лък, който може и да няма критичен обсег и други радости. И как един биеш се , който в най-добрия случай печели по 1млн на ден и то само ако е много силно епично парти, да си позволи с битки да си купи лък ? Дори да е недъгав лък без критичен и т.н. А ако иска да има хубав ? Два месеца за един лък ли да се бие. Нека си остане занаята така, но да се оправи дропа. Ако герой който само се бие , може на 3-4 дни да си позволява хубав епик, то той за около 6 месеца ще може да събере за едно епично парти. Това ми се струва напълно нормално. Но кой ще чака в момента с битки да се облече - 5-6 години в категория ако се играе, то наистина всички ще се откажат.
Системата пуска скандално малко злато в играта , а отнема чудовищно много под формата на ремонти, надници и лечения. Когато всички копая и продават или майсторят и продават, няма кой да купува и се влиза в един порочен кръг.