Повечето от доволните от промените са развити играчи 5 и 6 катгория. За тях е добре останалите да са на светлинни години от тях !
Но се замислете за тея които тепърва започват да играят - години ще трябва да тъпчат на едно място докато достигнат до заветните 500 т в занаята до 5 или 6 кат. Дали ще издържат толкова дълго?
Шо се отнася до това кой реве и кой не - аз лично за първи път пиша по темата и според мен форумът е именно затова - всеки да си каже мнението а екипът след като отсее плявата да си направи съответните изводи и промените да са такива, че наистина играещите да получават удоволствие и да си дават реалните пари с кеф.
Можеше да смъкнат само долната граница в % за изработка, но да оставят горната .
Можеше също да се направи 7 категория и там само да бяха експерементирали новите неща, но тогава ревящите щяха да са други
Нормално е не всички да са доволни от една игра- хора разни, но не е нормално да не се обръща внимание на мнозинството....
В една друга тема попитах- яе бъде ли върнат бонуса за покупка на диаманти в рамките на два часа ?
Никой не счете за нужно да ми отговори вече една седмица ! Явно моите реални пари не ги вълнуват...