Именно. Изпитвах удоволствие да играя тази игра до промените но то си отиде заедно с тях.
Реших да съм мазохист до край и си купих и липсващият ми пръстен от маисторския комплект с което процента ми за епик стана 8,72%.
Работилницата ми е на 14% но и да я вдигна на макс процента за епик ще е най много около 9...
Направих още десетина опита и ... изкарах това -
Талисман на мощта
Сила +20
Жизненост +17
Ловкост +12
Интелект +13
Пуснат предмет +16%
Ниво 38
Стойност 18000 g.
Категория 4
Изработено от Naughty
Статистиката до тук = стотина опита с огромно количество похабен ресурс, диаманти и 2 легендарни чука за да изкарам 2 епика които не забелязах да са по добри от предишните, както беше обещано. Представете си какво блъскане ме чака ако реша да си оборудвам героите и наемниците с епици пък дори и с легенди . Аз съм напълно наясно, че не всички стават трепачи но нямам намерение да бъхтя с месеци за да изкарам такива. Тези ако ги продам няма да ми върнат и 1/10 от това което съм вложил в тях. Да не говорим, че играчите поне в 4 к по мои наблюдения почти спряха да купуват скъпи неща. Преди редовно увеличавах работните места в гилда, че все не стигаха а сега гледам, че най много 1-2 работят в работилниците. Не искам да съм банален и да приличам на човек, който се оплаква но ми е жал за хубавата игра. Страхувам се, че ще ме откажете от нея. Вече започнах да си търся друга.....