ето ви примерен ловец(облечен с легенди и редки без нито еин епик върху него и без ботуши):
37 ниво
Орлово око -2
Критичен удар-7
Залп-4
Изстрел в главата-4
Здраве-1006
Дух-270
Сила-73
Жизненост-85
Ловкост-236.8
Точност-143.6
Интелект-47
Блок-0
Броня-1610
Поражения-190.2-270.8
Всичко хубаво, че даже доста. Но силата ми иде малко ниска. Срещу диваците копиеметци в Абатството и амазонките това ще е проблемно. Иначе да имаш един ловък на тим е приятно. Мобе да свърши добра работа и в Бенгалия, и при Брадвата, че дори и при Фамилията. Ако босът се заяде с него, има потенциал да ти спечели поне 3-4 рунда, докато го свали.
Аз обаче предпочитам вместо ловец за тази цел да използвам класически преследвач с щит и копие. Точен или от вида с равни ловкост и точност. След като го назобя докарвам нещо като ловкост 250 и точност 320-350. Това нещо се прави със скромно комплектче на имперска стража и не повече от жълто копийце или пък лилаво от дроп - 35ка от мамута да речем.
Един такъв преследвач на тим при главен герой пазител ми позволяваше спокойно да фермя Брадвата без войни и мистици наемници.
Един такъв ми печели редовно Бенгалия при главен герой мистик, когато тигърчето реши, че не иска да се заяжда с пазителя ми.