Ако мина сега мамута ще го пробвам .. на мен пък той ми е зоръъ ... наемниците не съм ги правим за бой с чудовища и е тегаво
При мамутеца технологията е в общи линии проста. Пет стрелеца с орлово на 3 и арбалети с обхват. Освен това нафляскваш колкото се може повече сила, за да си повишиш максимално пораженията. Понеже има ниска ловкост - всичко му влиза.
Мисията е сякаш най-тежка за мистици и преследвачи. В нея и те е идейно да са въоръжени с арбалети с обхват. Целта на занятието е главният също да му вкара 1000-1500 поражения в зависимост от нивото му.
Ако в партито има 1 или 2 стреломета с обхват, можеш да го биеш дори и без да ти даде ответен удар. Същата е ситуацията с главен свиреп войн заради бойния вик.
Главен герой пазител също наблъсква сила = поражения и ако имаш някой друг с майсторство с арбалет/лов/пронизващ изстрел - може да го свалиш преди да му влезеш в обхвата.
Ако нямаш въпросните стреломети - трябва да докараш битката дотам, че животното да може да ти даде не повече от 1 ответен удар. С първия си ще свали 1 от партито, а със следващият вече сваля 4-ма. Така че, освен ако не извадиш късмета да ти фрасне главния герой с първия удар - мисията е приключена успешно.
Мисията преминах с мистик и преследвач на 42-ро ниво.
P.S. Тъй като партитата ми не бяха особено комплектовани, специално за нея вземах по един или двама "специалисти" - точни ловци с око и лов на 7, единият имаше и майсторство с арбалет на високо ниво. Облякох ги надве-натри с парцалки от дроп. Слагаш им по един лилав арбалет от дроп да не те е яд, че си го похабил и си минаваш мисията.
P.P.S. Подозирам, че тези ловци специалисти могат да помогнат и при лъва, така че не ги освобождавам моментално.