Има доста по-напреднали в играта, които могат да ти помогнат с много по-адекватно мнение.
1. Два пазителя са малко множко, но пък кой знае. Два пазителя наистина дава повече шанс за да проработи провокацията.
2. Лъковете не вършат много добра работа тук. Арбалетите са препоръчително оръжие в к4.
3. За яростен боец най добре звучи наемник 38-39 ниво със много сила, въртележка 4/5-ако има, атакуваща позиция или още по-добре берсерк и съкрушителен удар. Преди и умение с две ръце ми звучеше добре, но в к4 още не съм видял два меча равни по атака на една хубава брадва. Мечовете са по около 200 пърчето = 400~ 500 атака, а има копия с по 500-700.
4. Призрачните преследвачи.... въпреки, че си взех един с добри показатели, не съм им намерил някакво уникално приложение до 35-то ниво.
5. За добър призрачен ловец виж моя archer4, това е моето мнение за идеални показатели на такъв герой. Единственото ми пожелание е да си намериш такъв 38-39 ниво, тъйкато такъв като моя 33 ниво си е голяма пръчка, докато стане 35 и нагоре. При тях също се уважава майсторството с арбалет, лов, горяща стрела пък дори и пронизващ изтрел. Въпреки, че с последните умения има вероятност да не му стига маната.