0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Тук въпроса не е до цоцане на бъгняри като тебе.Тези предмети който си направил с бъга от тях си избил толкова пари и диаманти,че си можел сигурно да облечеш по няколко героя.Примери колкото щеш от mix2mix в 6та облечен с кървави епици от епични рецепти правещ по няколко епика на ден от епични рецепти продавани за по 50-60 млн,до Juanezz играч 4та категория който уж беше голям майстор.С комплект на стрелеца изработен целият лично от него и правещ на ден по няколко епични рецепти.Така че айде моля ви се не говорете ти и сички останали като тебе.Че в 95-98% от игрите от този сорт щяхте да отнесете бан по IP и дел на скапаните ви акаунти.
За едно поне си прав много ме е яд че не съм знаел за бъга за да го докладвам навреме.А тези играчи се набиваха в очите на всички като доста странни.Лично аз дори не предполагах,че има такъв бъг,а си мислех че са некви богаташи чужденци купуващи си доста епични рецепти от магазините,но явно не било така И не знам кво толкова ги защитаваш при положение че са бъгвали и са правили кой знае още какво.Та не знам кой го е яд за бъга повече и определено играчи като тях не са ми пример в играта за разлика от тебе явно.
За едно поне си прав много ме е яд че не съм знаел за бъга за да го докладвам навреме.
Липсват ми почти всички предмети .. на наемниците ми също .. как да го оправя ?
@pro_pain: Всеки човек би докладвал такова голямо нарушение, а всяка мръсна гнида дето не заслужава и да я стъпчеш би се скатала и опитала да се възползва. Хора и гниди.
Има и нещо друго тука.Тези предмети вярно отиват за доста пари купуват ги обикновени играчи обаче я се замислете ако не беше бъга колко от тези обикновени играчи щяха да имат скъпи играчки и колко пъти повече злато щеше да им трябва да си ги направят.И ми е интересно понеже предполагам има такива предмети дарени и за гилдиите,по наемници на други акаунти и т.н. какво става с тях?Отделно както се каза тея играчи са печелили милиони злато на гърба на другите заради този бъг.Това злато къде отива мислите?Толкова често последно време почнаха да изчезват всичките диаманти по пазара,че човек чак да се замисли.Включително и тази вечер изчезнаха и цената им скочи отново.И отново това е във вреда на обикновените играчи и майсторите после как няма цените да се вдигат на всичко.А вия си ги защитавате тея играчи тука се едно са най-големите.
Ама в този форум всеки божи ден има съобщения за бъгове. На моето съобщение отпреди два дни все още обърнал ли е някой внимание? Е, да - този бъг ощетява играча, затова не е чак толкова важен, а? Но затова пък ако някой бъг ощетява играта - ооооооо, това вече е голямо нарушение! Така, че ако искате да бъдете хора, и да не попадате в дилемата, коята сам си написал - би би било добре да оправяте бъговете своевременно. Нали?
Май наистина отдавнане си влизал Аз вече като видя жълтия свитък да свети, и започвам да се кръстя