Не помня точно, но 5 не ми се е случвало. То рядко натрупвам по толкова ходове. А дали е нормално, не знам. Само че както казах, малко хора го приемат за нормално и за това и намаляват играчите. Според теб ако изкараш 100 платина от цял премиум, после от 50-те кюлчета направиш 25 бижута, от тях, 1-2 епика да излязат и от тия 2 епика и 2-та не стават. Е ти кажи, ще имаш ли желание пак да се мъчиш ? ще ти се играе ли пак ?
Все пак да не забравяме, че това е една игра, която предполагам е създадена за забавление.
Всъщмост, според мен не е нормален тоя шанс. Ми я си представи, ако копаеш без премиум. Колко време ще ги копаеш тея 100 платинена руда?
48=1 успешни, пак казвам въобще не е нормално. Копал съм и ванадий и абанос, но такова нещо не ми се е случвало.
Колкото до шанса във вечно белите, то и в етерния е така. Днес копах лунен камък там. От 48 опита, май изкопах 2, не запомних точно, че пак се ядосах много. Обаче имаше и по 2 сапфира,2 рубина и 2 обсидиана
Еми не знам как се определят шансовете, ама не трябва ли специалните да се намират много по рядко от обикновенните. Искам да ти кажа, че до сега, камъни съм копал повече във вечно белите и да речем от 20 хода съм вадил най малко 17.
Нещо не е наред с тоя шанс от известно време.