Сега като се замисля, това с намаления дроп е добро. Спомням си, че по едно време цената на обикновените камъни беше по-висока от тази на специалните. Това е добре, Dilo, така ще се обособят истинските занаятчии. Друг вариант е, всичко да е ограничено стриктно по категории (визирам ресурс, дроп за съответната категория), като рецептите обаче се пренапишат, да съдържат камъни и други ресурси от няколко категории. Така ще се намали и предимството на играчите от по-горните категории.
Моля не бъдете толкова крайни и отсъдете сам
Щом като на Дило, който има доста герои, му е достатъчно трудно, хайде преценете какво е за играчи като мен - само с 1 герой ??
Дори и Дило да съсредоточи активите от всичките си герои само в един, пак няма да може да покрие само ресурса за примерно 5 изработки .... ( при шанс за легендарен/епик - известен
) . И да речем че успее да изкара някой и друг епик ( пожелавам му го от все сърце ) - кръгът от евентуална " клиентела" е рязко стеснен, защото и пазарната конкуренция изведнъж рязко намаля.
Моето решение за един герой ( поради липса на достатъчно време да качвам мулета ) беше да си купувам кредити и " да ги обръщам в ресурси". Позволявам си да отбележа, че това вече не е решение, въпреки че цената на диамантите се вдигна, дори и инвестицията на реални пари не гарантира по никакъв начин придобивката на някакъв актив; поне в моя случай, но виждам,че не съм само аз.
В момена играя буквално безцелно, вече и аз не знам защо.
П.С Дило, моля да ме извините за спама по вашата тема