Може ли някой да ми препоръча наемници за 3та категория, виждам че вече са с умения. Какви наемници и с какви умения биха ми свършили най-добра работа ? ... и 10x
Моята препоръка пак е от мегдана на Свят 3, т.е. оскъдица. По принцип зоните се минават с какви да е наемници с прилична екипировка, но тъй като идеята е как да стане възможно най-икономично, ето идеята:
1а) 2 или 3 арбалетчика - тук търся умение залп 2 или орлово око 1 и да са точни
Аргумент - арбалети падат много от дроп, можеш да намериш сини, че дори и жълти на много изгодни цени
1б) 1 светъл маг-лечител, с майсторство в лекуването 2 и лекуване на 5 или 6, както препоръча Шереметиев (не съм максималист и не държа лекуването да е на 6-тица).
За мистиците също има хубави и евтини тояги от дроп, както и евтини комплекти на бойния монах.
1в) 1 класически пазител, който да отклонява част от огъня от стрелците ти
Възможни резерви и алтернативи
2а) 1 точен преследвач, който може да е или с копие, или с 2 комплекта метателни ножове
2б) 1 свиреп войн с 2 оръжия + защита в ръкопашен бой или/и вътрележка
Зоната Карагандска разпределителна дропи смислени мечове - така че и те се намират на не много високи цени.
При беден пазар най-трудничко ще ти е екипирането на войните и стрелците, но редки от магазините или пък нормални или сиви предмети от рецепти с рубини са напълно достатъчни за обличането на наемниците.
При бижутата, оглеждай се на пазара за комплекти на рейдъра. В кат.3 ги харесвам за всички класове.