0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Сега се чудя дали този преследвач с камите ще ми свърши работа ?Надявам се с парти от 3 ловеца и 2 преследвач с ножки и ками да го гътнат но на вас ви е лесно вие му сваляте 5к само с боиния вик.Ето я и дружинката която ще използвам когато стана 5-та за тази зона и за доста други1. Преследвач - Стелт-5 Две оръжия-7 Маисторство с кама. Въоражен с ками 48 ниво2. Прелседвач - Стелт-5 Две оръжия-7 Маисторство с метални ножове-7 Въоражен с ножове 49 ниво3. Ловец - Залп-5 Орлово око-3 Прецизност-4 Критичен удар-5 Пронизващ изстрел-7 47 ниво Базово главно с ловкост4.Ловец - Маисторство с лък-7 Знахарство-7 Залп-5 Критичен удар-2 Орлово око-3 46 ниво Базово главно с точност5. Ловец - Залп-5 Изстрел в главата-5 Горяща стрела-6 Орлово око-3 Критичен удар-5 44 ниво Базово главно с точностТова съм намерил засега. Кажете дали са добри ?
Е какво му е смешното твоя Archi наемник беше и той 44ниво ама смях ли ти се
Вижте битката в любими на saadina замалко да го мина тоя смотан лъв ако не ме беше почнал
котето е добро дам.почти колкото мечето ми.но 5 залпа и го нема
Ти пък къв си с такова високо самочувствие не мога да разбера?Що се мислиш за най-добрия?
Eми тогава го мини пак с 2 наемника по малко да та видим тогава