Не се напъвайте братлета, те могат поо остро - а ние във ваканция.......... и още по зле ще става в играта speysi и svetliomakkk са си много прави и ги подкрепям.Кагато нищо се засегнете(не дай боже от този коментар) наказвате, а когато трябва да дадете отговор по тема която не ви изнася мълчите с дни и сидмици - примери безброй във форума.
Извинявам се за острия език и благодаря за вноманието!
Аз отговор дадох, Господине/Госпожо. Надницата за наемник 40 ниво е под 1000 злато. Когато летите по категориите и искате да сте винаги под тавана на играта - това е положението. Ако не можете да се справите, а имате нужда - търсите друг начин за приходи в играта. Не ми се влиза в спор.
1. Темата е (беше) в "докладване на проблеми". Това е служебна секция и хората от екипа разчитат вие да изтъквате реални проблеми. Най-лесно е всеки да си пише каквото му отърва и където иска, 'щото е гъзарче например. Ами не бива така бе деца. Просто не бива.
2. Езикът на поста беше гневен и зъл. Много пъти Сте предупреждавани да се държите културно и смирено. Не е толкова сложно. С ежене не става нищо. Играта е за забавление и отмора, за удоволствие.
3. Аз не съм тук, за да давам отговори на Вашите въпроси. Давам, ако знам и имам желание (в повечето случаи го правя). Аз съм тук, за да Ви давам бащини съвети по мъдрост и смирение. За да се държите възпитано и приятелски във форума. Благодаря.