Здравейте господа "Администратори", Екипа на играта или просто казано никовете от екрана.
Още в началото на моят пост искам да уточня че този пост е лично мое мнение и по никакъв начин него обвързвам с гилдията в която членувам.
От където и да почна мнението ми стига до едно място и то е че "екипа" неси върши работата както трябва.Искам да е ясно че темата ще бъде заключена за да не пишете глупости (най вече"келешчетата").
Знае ли човек от къде да започне. Всъщност ще говоря за актуалните неща, защото по старите вече неса важни или по някакъв начин съм ги преодолял.
Малко ще върна назад, когато беше пуснато прилючението "Мрачните тайни на Сонория"
Защо се пусна приключение първо в земята на "Зеалотите", и след време (на 04.04.11г.) пуснахте в другите две зони.Пуснахте приключението в тяхната зона, всички ходят в тяхната зона, всички лекуват в тяхната зона, купуват колби в тяхната зона и т.н. Да хора които си държат на гилдията са си сложили в моментно пътуваме плюс замъка на гилдията и си лекуват от там и си купуват колби от там, но какво правят тези които си нямат замък ? Купуват си от "Зеалотите". Та да се върна на въпроса, направихте новите приключения за шеста категория четири дни преди да пуснете седма категория. Хората почнаха да се чудят, приключение ли да правят или да бързат към седма категория.Едни тръгнаха да се подготвят, кой да вдига опит, кой да дооправи за последно наемници, други тръгнаха да правят приключение.Много решиха да вземат епичния чук и тогава да се отидат в седма категория, но се оказа че боса на стъпка седма от приключение "Проклятието" си е пълно безумие и само единични бройки герои могат да го изпълнят. Загубват точките си, отказват се от приключението и в крайна сметка неса се подготвили за седма категория и остават голи като пушки.
Какво става с другото приключение "Мощта на Древните". Решава Иванчо да си вземе някоя бонус точица и какво се оказва, точките можели да се слагат само на предмети които са същата категория която е приключението.Хората масово си сложили точките от приключението категория пет, защото тогава незнаели че ще има такова приключение.На всички им е ясно че това са неща които трябва да се обявяват предварително, а не да ги откриваме само по време на поредното безсмислено хабене на точки.
От друга страна категория седма се обявява броени дни преди да бъде пусната в действие, отлага се, слагат се нови неща които неса пояснени добре и някои играчи неги разбират и задават глупави въпроси в форума, защото някой го е мързяло да напише по дълго обяснение за промените. И тук идва ред на най интересната част.
Появява се прословутата категория седма, която се чака шест месеца(май и повече бяха).
Проблемите ще разделя на три секции. Първият проблем е разликата в мобовете съдържащи се в замъците.
"Зеалотите" атакуват замъка "Старите пясъци" в който има противници с живот между 6800 и 32400, много по ниски поражения,много по ниски стойности на ловкост и точност и на всичкото отгоре са и 65 ниво. Интересно как от всичките замъци категория седем, те се орентират точно във най-лесния замък? Нещо на гниличко ми мяза.
"Морска-Реакро" атакуват замъка "Зловещите полета" в който има протовници с живот междо 19000 и 110 000, много по високи поражения, много по високи стойности на ловкост и точност от тези в "Старите пясъци" и на всичкото отгре 69 ниво.
Това беше проблем едно, всеки може сам да си направи изводи от казаното от мен и да реши сам за себеси прав ли съм или не.
Второто и също така много странно обстоятелство са мобовете около този замък в провинцията "Зловещите полета"
При първата атака на гилдия "Морска-Реакро" се появят някакви си гадинки, пребиват ни и се връщаме за нова атака.
На втората атака на гилдия "Морска-Реакро" се появяват не някакви си гадинки, ами някаква част от старите, възтановили от някъде живота си на максимум, все едно неса атакувани преди това.На всичкото отгоре съществото "Древен крилат звяр" от легендарно е станало епично, вдиганли са му се живота, бронята и пораженията, но можеби просто сега е решило да еволюира, за да може атакуващите да не убият и един моб при атаката си. Второто и също така фрапантно, оказва се че през блатата около замъка са проникнали нови защитаващи гадинки - "Древен алигатор", с което превземането на замъка става още по абсурдно и невъзможно.
Третия и за мен лично най-голям проблем е неопоменаването на нововъведения. Както всички знаем досега герои от категория три до категория шест можеха да атакуват и защитават, замъци и постове във всичките тези категории. Сега изведнъж се оказва че герои категория шеста, немогат да атакуват замъци категория седем. Шок и паника настава в момента в който играчите разбират за тази промяна, всичко чакат големия бой за замъци, а то какво стана. Мисля че нещата са ясни и нямат нужда от допълнителни пояснения, всеки може сам да си направи изводите.
За да несе случват тези неща и да са всички равнопоставени, или направете нещата еднакви или описвайте всичко което вкарвате в играта по подробно, за да знае съответната гилдия кой замък да атакува, да знае Иванчо да хаби ли за това приключение точки и т.н.
Отново искам да повторя че мнението ми е лично и по никакъв начин него обвързвам с гилдията в която членувам.
От начало бях решил да заключа темата когато я пусна, но в крайна сметка искам да чуя и мнението на други играчи. Може пък да се окаже че пак нещо несъм разбрал или съм недочул. Всичко се случва.