Аз ще споделя моите наблюдения. Изводите си ги правете сами.
1.С всички екстри и работилница на макс, бижутерът ми вади поне 4-5 епика от чук, половината от които са уникални.
Продават се абсолютно всички изработени бижута, включително и превъзходните и в крайна сметка съм на печалба от занаята!
2.С всички екстри и работилница 12% майсторът на брони вади средно 2-3 епика от чук и си покрива донякъде разходите.
Превъзходните и повечето редки изработки или заминават в магазините директно или се продават на безценица !
3.С всички екстри и работилница на макс оръжейника я извади 1-2 епика я не. Наскоро имах случай чак на 95 опит ми даде епик и той беше по лош и от дроп ! Превъзходните и редките е почти невъзможно да се продават дори и на базовата цена ! От петте епика направени с лилав чук само един стана уникален ! Тук съм на ПЪЛНА ЗАГУБА ОТ ЗАНАЯТА !
4.Резултатите в горните примери са в следствие на това , че сам си набавям всички основни ресурси ! Купувам само кости, дърва и кожи !
5.Вярно е, че на герой или наемник са нужни 3 бижута и само 1 оръжие но бижутата ще бъдат изработени поне 2 пъти по бързо и по евтино !
6.Оръжието е НАЙ ВАЖНАТА ЧАСТ от екипировката а често има
атрибути които са напълно излишни или
не са според категорията!
За какво му е например на меч 4 категория поражения срещу вълчище
??
Най малкото което трябва да се промени е бонусите за оръжия ! Дори тези от дроп. Падали са ми например мечове с засада но без крит.
7.Абсолютно подкрепям мнението, че сегашните епици с нищо не са по добри от предишните !