Здравейте, 12 левел съм и реших да пробвам най-после наемник за една многоетапна битка. Когато тръгвах от града ме попита ще ползвам ли наемник и маркирах ОК , първата битка ползвах наемника, но когато потвърдих за 2 рата битка и ме попита пак ще ползвам ли наемник нарочно махнах маркировката, за да не ми краде от експа - де факто се нуждаех от наемника само за последната битка . И така проведох 4 рите битки и за последната, където исках да ползвам наемника отново , когато ме попита ще го ползвам ли , опитах да маркирам - ДА , но така и не ми позволи да направя маркировката и да включа и наемника във битката.
Това някакъв бъг ли е или така е предвидено да работи - един път откажел ли наемника не можеш да го включиш на по-късен етап /ако е така защо изобщо пита дали искаш да ползваш наемник в следващия етап .../ .. или има друго обяснение ...
Предварително благодаря на отзовалите се играчи, които могат да помогнат с разрешаване на този въпрос и се извинявам ако вече е обсъждан , а аз не съм го намерил - изчел съм почти целия форум , без общите приказки....