Ще ме прощаваш
Ето как протече мисълта ми- мислех, че си достатъчно навътре, за да знаеш хората, които наистина разбират от играта, вярвах, че имаш самочувствието сама да играеш играта, без да следваш нечии чужд пример. Човека има всичко на всичко 8 поста във форума. Мечът има бонус блок, критичен удар, малко жизненост, че даже и отвръщане, пораженията нямам представа как вървят, но макар да не съм виждал дръг такъв меч, този няма как да е от най-лошите според моята непрофесионална преценка. Мисля, че ти също виждаш това. Човекът казва, че мечът е слаб, дори и на майтап да е. След това ти казваш, че той много разбира и че бихме могли да го търсим за съвет. От двата му поста в темата по нищо не си личи да е така. Което ме навежда на мисълта, че твоите постове съдържат ирония и се опитват да разкрият колегата като ненадежден. След което видях отново зелената ти табелка...
Но това са разни мои си мисли протекли набързо през русата ми глава и може да нямат нищо общо с истината, възможно е думите ти да са били заредени с уважение и надежда, че си открила някой, чиито пример да следваш, за да си качиш категорията, пък просто аз да съм се объркал... и аз съм човек, и на мен се случва.
Затова... ще ме прощаваш