Вместо да се дразниш - един букет виртуални цветя и едно МЪЖКО извинение ще ти свършат по добра работа.
Дамите, дали са добри програмисти или не - трябва да се уважават
А това изказване всъщност е сексистко. Уважението е нещо, което можеш да дадеш по дефолт (заради benefit of the doubt) на непознатите, независимо от пола им. Или пък да решиш, че е нещо, което трябва да се заслужи пред теб, така че по дефолт да не уважаваш никого; отново независимо от пола. Аз пък все си мисля, че хубавото нещо на форумите е, че съдиш някому по акъла му, а не на базата на някакво друго пропърти.
Ти знаеш ли програмното реализиране на този филтър какво значи....................половината игра да се пренапише, поне 3-4 души 10-12 часа труд за 3 месеца.Идеята е абсурдна според мен.
Горното мнение е абсолютен виц и това няма нищо общо с факта, че изразителката му е жена. Всички обекти, споменати в хипотетичния филтър, де факто и сега притежават свойствата, на база на които да бъдат обработвани.
Идейката с това да се запазва страницата, до която си стигнал, вместо да те върне на първа е добра и очевидна, обаче не ми надгражда достатъчно вече съществуващото.
А липсата на пряк достъп до страници след вчера е тотален даунгрейд, който има потенциала да съсипе геймплея в не по-малка степен от развитието на занаятите, както са в момента.