Ivolver,на кой да ги продаде? Като падат в 3 категории 4-5 и 6-та,отделно от приключенията в пета се вадят над 60-70 обсадина.аз лично в мен имам над 300 шлифовани обсадиана.
Ся ще ти изтъкна една истина с новите занаяти.Сядам ония ден да чукам бижута,брони и оръжия за 5 наемника в шеста(качиха ниво 55) та да изкарам десет читави пръстена,50 циркона горе доле 5 амулета 15-20 циркона.За броните става страшно,там за сега над 100 циркона и не съм обзавел и половината екип още.Оръжия около 100 циркона.Ей ти една тънка сметка над 250 циркона и наемниците не са готови.Поне още стотина циркона ще идат и кво излиза,300-400 циркона,ако искаш да обзаведеш едно парти що годе добре да може да бие в многостепенните.Е ае аз се качих по рано в шеста и заварих седма стъпка от крилата на силата в брода на реката,та си събрах достатъчно количество да се оправя,ама тия хорица дето сега влизат в шеста категория,кога ще обурудват парти т6 за да могат да минат приключенията.В седма категория падат циркони спор няма,но колко човека са седма и колко от падналите циркони отиват на пазара? В момента играта за хората които тепърва влизат в шеста категория е немислима,Който се качи преди време сега има голяма преднина.