А и да добавя всеки(себе уважаващ се) който се титулува сериозен и добър играч следи редовно стенвесника...
Значи съм изключение
![Smiley :)](http://forum.imperiaonline.org/int/Smileys/classic/smiley.gif)
Може и да имам изключително висока оценка за себе си (МОЖЕ БИ не на 100% покриваща истината, но ...), но не следя станвесника, защото лично аз не се интересувам кой кого нападнал, защо, кой какъв предмет направил и тн...
Защо да има табелки само за крадците (аз съм против табелките, не съм "за" да се слагат други видове табели) ? Пак ще кажа - крадците си крадат, плячкаджиите си плячкосват. Единствената разлика е, че единия го прави, защото е по-силен - намира слабост и си взема к'вото може (и те е хванал в опасна провинция), а другия го прави, защото вие му разрешавате, като му давате "доверен член" - намира слабост (вашето доверие) и си взе,а к'вото може.
Моето предложение е да спрете с вече провинилите се, и да помислите как да се предотвратява.
Може да се въведе още едно ниво на членство в гилдия :
Член - сегашните права
Доверен член - да има право да взема предмети от хранилището, ОБАЧЕ само при съгласието на човека оставил предмета/ресурса. Може да се направи (автоматизирано) при влизането в играта, да ти изкарва прозорче "Пич1 иска еди какво си от съюзното хранилище. Съгласен : Да/Не ...
Може (не знам дали може) да се направи като при "непотвърдена регистрация" - прозореца да излиза постоянно докато не дадеш отговор. Ако "доказал се член" или по висшестоящ поиска този предмет, да може да го вземе, но при преместването да изписва "този предмет чака съгласието на Пич1, за да може Пич2 да го вземе. Сигурен ли си че искаш предмета : да/не. Ако вземеш предмета, чакането за съгласие се премахва и предмета идва в теб. Ако дадеш 'не' все едно не си пипал предмета.
Доказал се член - сегашните права на "доверен член"
Първи офицер - сегашните права