бях писал наскоро че е нереално стрелци със точност 450-500 и прецизност на 7 да се скъсват да пропускат срещу врагове със ловкост 70-90 а същите със точност 70-90 да правят редовно успешни атаки даже и доклади пратих как правят от 5-5 успешни атаки.беше ми отговорено че стрелците ни били 2-3 нива по малки от опонентите и затова е нормално да пропускат,ок преглътнах го.сега реших да завърша старите приключения и 3 дена се мъчих с единия ми герой на 7-ма стъпка със форта на снежните пазители,и се сетих какво ми писаха от екипа за разликата в нивата та реших да взема 2-ма стрелци които са 67 ниво и какво се получи бия се със тъмен яростен боец който е 57 ниво и при разлика от 10 нива тази нинджа прави за преброих точно 16 блока и премятания без да го улучат,няма ли да престанат от екипа да се подиграват така с играчите и след толкова мъки и пари да продължават да дават такива направо смешни награди,да ще кажат пак приключенията не са задължителни но ако тях ги няма какво ще ни мотивира в играта,за мен лично е подигравка при надница на 5 наемника над 100к за 12 битки да се изразходват 1,2 мил а наградата ако я вземеш срещу платени 100-150 лв за смс-и да е 100-200к,трябва поне малко да си удовлетворен от победата,и защо не показвате как са екипирани и враговете да видим как нашите уж прелестни наемници със екипировка от епични или жълти рецепти са все едно голи в сравнение с опонентите си какви ли екипи сте им сложили,аз лично спирам да пращам повече смс-и докато не видя че пак срещу парите ми си получавам каквото трябва,уж който плаща той поръчва музиката а тук хем плащаш хем те заплашват че ще те накажат ако не ги устройват критиките срещу тях,в играта съм от много години и все повече се отчайвам от въвеждането на всяка новост,не се сещам последно какво е направено в полза за играчите,ако някой се сети нека да пише.
с уважение към екипа